FOGLALÁS

1. Terembérlési igényt és lemondást írásban, e-mail formájában fogadunk el.
2. A minimális terembérlési idő hétköznapokon 2 óra. Ha rövidebb programot tartasz, akkor is ki kell fizetned a minimális bérlési időre eső terembért.
3. Hétvégén a minimális bérlési idő 1 teljes nap, ha rövidebb időre bérelsz termet, annak díjszabását egyedi megállapodás alapján végezzük.

FIZETÉS

1. A bérleti díj összegéről a foglaláskor állapodunk meg, külön kalkuláció alapján.
2. Kérünk, hogy a bérleti díjat a terem bérlésének megkezdése előtt fizesd be személyesen, vagy átutalással.
3. A bérleti díj tartalmazza a program előtti és a program utáni 15 perc bérletét is.
4. Amennyiben a programot az előzetesen lefoglalt időn túl fejezed be, köteles vagy arra az időszakra a megkezdett egész órát kifizetni.

LEMONDÁS

1. HÉTKÖZNAPOKON a terembérlést a program előtt 7 nappal külön díj fizetése nélkül tudod lemondani, 7 napon belüli visszamondás esetén a bérleti díj 50%-át fizeted, 48 órával előtte pedig a teljes bérleti díjat.
2. HÉTVÉGÉKEN a terembérlés foglaló megfizetésével lehetséges, ami a bérleti díj 50%-a, ezzel biztosítod a helyed. Lemondás esetén a foglaló nem jár vissza.

ÁLTALÁNOS

1. Kérünk, a teremfoglaláskor jelezd, ha a programod nagyobb hanggal jár, mint egy előadás.
2. Az utcai cipőket kérjük, hagyjátok az előtérben. Papucsok rendelkezésre állnak a folyosón elhelyezett tárolóban, vagy arra kérünk, hozz magaddal benti cipőt.
3. A Közösségi Ház területén tilos a dohányzás és az alkohol fogyasztás. Étel, ital (kivéve víz) fogyasztás a termekben szigorúan tilos.
4. A Közösségi Ház területére állatot bevinni tilos.
5. A teakonya hétköznapokon csak egész napos bérlet esetén használható.
6. Bérlőként köteles vagy a termet rendeltetésszerűen használni, valamint minden olyan kárért helytállni, amelyet a Bérbeadónak a bérleti jogviszonnyal kapcsolatosan okozol.
7. A termekben és a folyosón elhelyezett személyes tárgyakért és kellékekért felelősséget nem vállalunk.
8. Szórólapot, plakátot a vezetőséggel egyeztetve tehetsz ki, megbeszélt helyre a közösségi házban azokról a programjaidról, amiket a házban tartasz.
9. A terem elhagyásakor kérjük, hogy ellenőrizd a villany és a fűtés lekapcsolását valamint hagyj magad után olyan rendet, mint ahogyan te szeretnéd megkapni.