Több önbizalmat szeretnél?  Korlátoznak a félelmeid? Nehezen ismerkedsz?Boldogtalan a párkapcsolatod? Gyakran vagy féltékeny? Mindig hasonlóképp lesz vége a párkapcsolataidnak? Hasonló problémák merülnek fel a párkapcsolataidban? Vagy nehezen jön össze, hogy párt találj? Gyakran szorongsz?

Ezek mind gyermekkorból eredő reakciók, és ezen a  napon segítek megértened, hogy mi a gyökerük, és milyen önismereti eszközöket kell használnod, ha meg akarod változtatni őket.

 

Időpont: 2018. 05. 26.,  10:00 órától 17:00 óráig

Az egész nap ára mindössze: 4 900,- Ft

 

Hogyan segít Nekem az önismereti előadás és workshop?

Lehet, hogy van olyan működésed, ami korlátoz téged abban, hogy boldog, örömteli életet élj, hogy kiegyensúlyozott párkapcsolatod legyen, vagy hogy legyen önbizalmad. Lehet ez már azóta így van, mióta az eszedet tudod. Ezeknek a működéseknek nagy része egészen csecsemőkorunkból, kicsi gyerekkorunkból ered. 

Hogyan épülnek egymásra a képességeink, mi történik, ha nem úgy gondoskodnak rólunk babaként, ahogy arra szükségünk van, milyen gyermekkori traumák, elakadások milyen felnőttkori személyiséget eredményeznek? Gyerekkori élményeink tudat alatt az esetek 95%-ban befolyásolják jelen életünket. Tudatalattink tartalmazza azokat a rögzült mintákat, amik alapján meghozzuk döntéseinket és amik befolyásolják a dolgokhoz való viszonyunkat. 

Az előadás alatt ezeknek a működéseknek a megértése magyarázatot ad az életedben jelen lévő ismétlődésekre, arra, miért élsz át nagyon hasonló érzelmeket a legtöbb kapcsolatodban, legyen az párkapcsolat, családi kapcsolat vagy baráti, munkahelyi kapcsolódás. Ha hosszú ideje nincs párod, vagy akár soha nem is volt, ezen a napon azt is megérted, miért van ez így, és hogyan változtasd meg.  Majd betekintést nyerhetsz abba, hogy hogyan is tudod átírni, megváltoztatni ezeket a mintáidat a bodywork, dramatikus elemek, valamint szomatikus-drámajáték eszközeinek a segítségével.

 

 

Információk:

 

Időpont2018. 05. 26.,  10:00 órától 17:00 óráig

 

Mennyibe kerül?

Az egész nap ára mindössze 4 900 Ft. Ennek az átutalásakor válik a jelentkezésed érvényessé.

 

Miért csak ennyi?

Mert fontosnak tartom, hogy minél több embernek elérhetővé váljon az a tudás, ami segítségével el lehet indulni a gyökeres változás felé.

 

Ha szeretnéd a csoportos foglalkozást egyéni üléssel is kiegészíteni:

1 napos csoportos foglalkozás +  60 perc egyéni ülés:  12 000 Ft

Az előadás létszáma limitált, összesen 15 hely van, ezért fontos, hogy a jelentkezésedet követően a leghamarabb juss el az utalásig, hogy ne vegyék el mások előled a helyet. Jelentkezésed után e-mailben küldjük meg a fizetési információkat. A jelentkezéseket a regisztráció és az átutalás érkezési sorrendjében tudjuk elfogadni.

 

Helyszín:

Solaris Közösségi Ház, 1092 Budapest, Kinizsi u. 33. Fsz. 1. Csengő: 1-es

 

Itt a helyed, ha:

green-nautilus-shell-mdnyitott vagy önmagad megfigyelésére

green-nautilus-shell-md meg szeretnéd oldani a problémáidat

green-nautilus-shell-mdszívesen tanulsz magadról és a kapcsolataidról valami újat 

Ezután a nap után célirányosan fogsz tudni dolgozni magadon a megfelelő önismereti eszközt választva.

 

 

A csoportban való részvétel jelentkezéshez kötött.

 

Jelentkezési határidő:

2018. május 26.

Gyere és csatlakozz!

 

Bármi kérdésed van, írj, hívj bátran!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

http://radfigyelek.hu/boldogsagteremto-onismereti-eloadas-es-workshop/ 

Emailben küldöm a további információt.