Élj stresszmentes életet!

Szeretnél elbúcsúzni a stressztől, rossz szokásaidtól és elérni vágyaidat?
Szeretnél boldogabb és kiegyensúlyozottabb lenni?
A hipnózis segít elérni céljaidat, amikor semmi más nem segít!

A hipnózis egy teljesen természetes tudatállapot, nem más, mint összpontosított tudatosság.
A mindennapi életben is megmutatkozik a hipnózis állapota, mikor belemerülsz a TV műsorba és nem hallod, mikor beszélnek hozzád. Általában tested teljesen ellazul, relaxál, míg elméd éber marad. Ebben a helyzetben tudatod, teljes mértékben arra tud koncentrálni, amiket meg szeretnél oldani.

7th Path™ Önhipnózis egyszerű, könnyen, bárki számára elsajátítható technika.Egy régi mondás szerint "először ki kell üríteni a poharat, mielőtt bármit bele tudnál tenni".
Más önhipnózis technikák és egyéb módszerek problémája, hogy a magadnak adott szuggesztió / tanács, ellenkezik az évekkel ezelőtt kialakult programmal, hiedelemmel, így akármennyire akarsz hinni és változni, a régi program kiüti az újat.

A 7th Path™ önhipnózissal először eltávolítjuk a régi programot, ezáltal elménk könnyen elfogadja az új szuggesztiót. Amint ürül a pohár, a 7th Path™ gyakorlójaként akármilyen pozitív változást elérhetsz, amit csak akarsz. Elkezded jobban érezni magad és eléred céljaid, anélkül, hogy azon külön dolgoznál. Az eddig, csak terapeuta segítségével megoldható problémákat, most Te és az elméd megoldhatod. A 7th Path™ önhipnózissal nem kell problémáidat vagy a múltadat elmondanod. A munka teljesen magadban zajlik, de ha mégis szeretnél beszélni a problémáidról, segítek neked.A hétvége segít neked..

• Az önfejlesztésben (közérzet javítása, önbizalom, prezentációs készség növelése, stressz csökkentése, félelem leküzdése, hatékonyabb tanulás, szülői készségek fejlesztése, kapcsolatok harmonizálása, életcélod megtalálása)
• Leküzdeni a rossz szokásokat (dohányzás, köröm rágás, mértéktelen nassolás, halogatás szokása)
• Az új szokások kialakításában (rendszeres testmozgás, önmotiváció, türelem fejlesztése)

Időpont: 2018. 06. 09-10.


Jelentkezési határidő: 2018. június 7. 

Részletek: https://goo.gl/TLBx17

Mikor megváltoztatod az elméd, megváltoztatod az életed! Most megtanulhatod hogyan.

Inkret Bogi
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 20 3206 754
www.boldogsagmuveszete.com
www.facebook.com/bogiinkret/